Un bărbat de 65 de ani și un copil de doar patru ani au ajuns astăzi la spital după ce scuterul pe care circulau a fost acroșat de oa mașină. IPJ BN a precizat că bărbatul conducea un scuter pentru care nu este nevoie de permis de conducere, dar acesta nu avea voie să transporte copilul cu mopedul.

„Conform primelor date, în localitatea Budacu de Jos, la intersecția DJ 172 G cu DJ 173 C, conducătorul unui scuter electric, un bărbat de 65 de ani din localitate, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost acrosat de un autoturism condus de o femeie de 41 de ani din Sieut, angajată în depășirea acestuia. În urma accidentului, bărbatul de 65 de ani și un minor în vârstă de 4 ani, care se afla pe scuter, au fost răniți ușor. Bărbatul și conducătoarea auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

„În urma accidentului au rezultat două victime, ambele se aflau pe motocicletă: un bărbat în vârstă de 65 de ani, care prezintă traumatism toracic, și un copil. Ambele victime au fost transportate la spital pentru mai multe investigații medicale de specialitate”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA