Târgul Lechinței, tradiționalul târg de toamnă din localitate, a avut loc, la fel ca în fiecare an, în 21 septembrie. Pe scena din Lechința au urcat Mariana Deac, Iulia Bucur Roman, Culiță Sterp și MC Țucu.

Cu această ocazie, primarul Romeo Florian, alături de reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, au trecut în revistă investițiile finalizate în acest an.

Romeo Florian administrează o comună cu șapte sate și mai multe imbile se află în curs de reabilitare. El a recepționat, în această toamnă, unul dintre căminele culturale, care are peste 200 de locuri și a fost deja utilizat pentru un spectacol dedicat copiilor.

„Lechința, locul în care m-am născut, am crescut și în care m-am reîntors după ani de școală și alții de muncă.În 2008, Lechința a ales: primar Romeo Florian. Prima decizie, am închis trei Cămine Culturale,respectiv Vermeș, Chiraleș, Sângeorzul Nou. Am început demolările și reabilitările. Al șaselea l-am preluat ieri. Cu ajutorul Guvernului Romăniei am reușit să finalizăm o construcție importantă pentru noi, cei care trăim în Lechința. Mulțumiri domnului Președinte Radu Moldovan pentru sprijin. Nu este simplu să administrezi o comună cu șapte sate, dar sunt fericit că am reușit“, a spus Romeo Florian.
„La 38 de ani, tânărul Romeo Florian a renunțat la o afacere prosperă și a decis să devină primarul comunei Lechința. De atunci, această localitate nu ușor de administrat, a reușit să prospere nesperat de mult!

Peste 25 de milioane de euro au fost investiți doar în ultimii 7 ani în asfalt, scoli, grădinițe și rețele de apă și canalizare! Cele mai noi proiecte ale Consiliului Județean și ale Președintelui #RaduMoldovan și ale primarului Romeo Florian pentru Lechința: modernizarea drumului Lechinta-Matei și Chirales-Feleac-Nușeni, ambele cu finanțare asigurată.

La mulți ani comunei Lechința, la mulți ani dragi lechințeni“, a transmis consilierul președintelui CJ, Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA