“Prin asfaltarea străzii Ecaterina Teodoroiu din aceste zile, coroborată cu asfaltările de pe străzile Zorilor, Vasile Prin asfaltarea străzii Ecaterina Teodoroiu din aceste zile, coroborată cu asfaltările de pe străzile Zorilor, Vasile Alecsandri, Constantin Dobrogeanu Gherea, Dogarilor, Nicolae Titulescu, George Coșbuc, Mihail Kogălniceanu, Ion Luca Caragiale, Barbu Stefanescu Delavrancea și a străzii Lupeni am reușit reabilitarea infrastructurii rutiere în zona centrului vechi al orașului. Aceste străzi sunt aglomerate ca și trafic, aveau asfaltul îmbătrânit, prezentau numeroase denivelări și petice, necesitând lucrări urgente de reabilitare.

Referitor la discuțiile apărute în spațiul public despre lucrările de pe str. Petre Ispirescu, revin încă o dată cu explicația: cei de la Delgaz au înlocuit rețeaua veche de gaz de pe această stradă anul trecut – le-am aprobat spargerea străzii doar cu condiția asfaltării ulterioare a întegii benzi rutiere pe care s-a intervenit. Asfaltarea a fost făcută până în axul drumului (nu doar pe suprafața șanțului săpat de cei de la Delgaz). Acum, Primăria Bistrița asfaltează celălalt sens de mers de pe strada Petre Ispirescu pentru că cetățenii orașului nostru merită să aibă cea mai bună infrastructură rutieră”, a transmis viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

” În această noapte urmează să fie asfaltată și str. Cuza Vodă – astfel încât să reducem disconfortul și neplăcerile participanților în trafic”, a mai transmis Niculae.

SPUNE-TI PAREREA