Jurnalistul şi omul de afaceri Liviu Alexa va conduce organizaţia judeţeană PSD Cluj. Liviu Alexa îl înlocuieşte pe Horia Nasra, care era preşedinte interimar al PSD Cluj. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Național al PSD.

Liviu Alexa (39 de ani) este bistriţean, dar locuieşte în Cluj-Napoca. Acesta a dezvoltat mai multe afaceri, majoritatea în media, printre care o agenţie de publicitate, televiziunea NCN Cluj şi mai multe ziare online. De altfel, Liviu Alexa deţine şi o publicaţie online în Bistriţa, cu denumirea Ştiri de Bistriţa.

“Mulțumesc doamnei președinte Viorica Dăncilă pentru încrederea și curajul de a mă numi în această poziție despre care vă reamintesc că este interimară. Nu m-a făcut mama președinte PSD Cluj și nici nu o să mor dacă nu o să mai fiu. Atâta timp cât voi îndeplini această funcție, o să muncesc așa cum am muncit mereu pentru proiectele mele. Nu mă voi lăsa șantajat de nici o amenințare cu plecatul a vreunui primar sau deputat, însă voi vrea să colaborez cu toți cei care doresc să muncească și să facă social-democrație, nu cumetrie. Sunt tânăr și prioritatea mea va fi aducerea de tineri în partid. Nu vreau să fiu nici șef la Transelectrica, nici la Transgaz. Nu candidez la Primărie, vreau doar să arăt ce înseamnă să gândești eficient, alături de o echipă care își dorește să tragă”, a declarat Liviu Alexa, proaspătul președinte al PSD Cluj, citat de Ziar de Cluj.

 

2 COMENTARII

  1. In primul rând bistriteanul Liviu Alexa a fost ales si nu numit, cu unanimitate de voturi, președinte interimar al PSD Cluj, de către Comitetul Executiv Național al PSD. In al doilea rând Liviu Alexa este un personaj atipic pentru PSD si nu pentru faptul ca in 2016, era preşedintele Partidului Mişcarea Liberală Cluj şi candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Liviu Alexa nu este un om de stânga. El este mai degrabă un om cu principii si convingeri bine conturate de la care nu nu deviază . In urmă cu câtiva ani, mai exact prin 2012, după primul mandat al PSD-istului Cretu la primăria Bistrita , Liviu Alexa scria următoarele: “Bistriţa mea natală nu poate ecloza din ouăle de struţ ale unui tembel, care a împânzit oraşul cu arătari groteşti, ci din dorinţa bistriţenilor de a nu mai fi consideraţi oile de manevră ale unor politicieni, care cred ca Bistriţa înseamnă numai sensuri giratorii şi tăieri de panglici”:vezi: http://arhiva.bistriteanu.ro/2018/bistrita-strutul-cu-capul-in-nisip-ce-nu-vede-viitorul-1338368485680.html

SPUNE-TI PAREREA