Doi copii au ajuns la spital cu contuzii cervicale după ce un șofer neatent a intrat în mașina din fața sa. Accidentul a avut loc astăzi în Sîngeorz Băi și au fost implicate patru victime, printre care și cei doi copii de aproximativ 10 ani.

“Doi copii în vârstă de aproximativ patru respectiv 10 ani, prezintă contuzii cervicale și vor fi  transportați la spital pentru mai multe investigații medicale de specialitate”, a transmis ISU BN.

IPJ BN: Ca urmare a primelor verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat următoarele:  

Un bărbat de 59 de ani, din Rodna, care conducea un autoturism pe direcția Sângeorz-Băi- Ilva Mică, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa și care era condus de o femeie de 33 de ani, din Sângeorz-Băi.

În urma accidentului, doi copii de 10, respectiv 5 ani, care se aflau in masina condusă de femeie au fost răniți. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Femeia urmează a fi testată. Cercetările se continuă de către polițiștii din Sângeorz Băi.

SPUNE-TI PAREREA