Unitãtile de învãtãmânt de pe raza comunei Cãianu Mic sunt pregãtite pentru începerea noului an școlar, anunță primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, la începerea noului An Școlar.

“Modernizarea infrastructurii educaționale, a fost o prioritate pentru administrația localã a comunei noastre!

Cu mare bucurie, putem spune cã, toate școlile și grãdinițele de pe raza comunei Cãianu Mic au fost modernizate, iar cadrele didactice, elevii și preșcolarii își pot desfãșura activitatea la cele mai înalte standarde!

Atât Liceul Tehnologic din Cãianu Mic, cât și Școala Gimnazialã din Dobric, au primit autorizațiile necesare de funcționare de la Direcția de Sãnãtate Publicã BN și Inspectoratul pentru Situații de Urgențã BN! De asemenea, cele trei grãdinițe cu program normal din localitãțile Dobric, Cãianu Mic și Cãianu Mare îndeplinesc toate normele de siguranțã privind sãnãtatea publicã și cele cu privire la prevenirea și combaterea unor situații de urgențã!

Luni, 09.09.2019, unitãțile de învãțãmânt din comuna noastrã sunt gata sã primeascã toți elevii și preșcolarii în cele mai bune condiții de confort și siguranțã!

Succes tuturor! Doamne ajutã!”, a spus Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA