Excelența și performanța sunt răsplătite la Bistrița. Elevii de 10 ai județului Bistriţa-Năsăud, 3 absolvenți ai examenului de evaluare națională și cei doi absolvenți de liceu care au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat, au fost premiaţi la Consiliul Judeţean.

Astăzi, ei au fost premiați financiar de către Guvernul României, iar în luna Decembrie vor primi în cadrul unei gale un premiu financiar și din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

“Vă felicit pentru performanțele voastre, vă doresc mult succes în studiile care le veți urma și vreau să știți că județul Bistrița-Năsăud va fi mult mai bogat dacă voi, cei mai buni tineri, vă veți întoarce acasă după terminarea studiilor. Administrația locală, instituțiile statului și comunitatea noastră au nevoie de tineri inteligenți și capabili să modernizeze orașul, județul și România! Ne mândrim cu voi și cu performanța voastră! Felicitări vouă, dascălilor și părinților care v-au crescut atât de frumos!”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA