„Sunt prieten cu maghiarii, dar nu sunt prieten cu Décsei Atilla Lehel Se poate spune că am crescut cu etnicii maghiari, mindig együtt, mereu împreună, și aici, la Chiochiș, dar și la Beclean. Am mulți prieteni maghiari în UDMR, dar nu îmi plac politicienii lor, unii politicieni, cum ar fi marele președinte al UDMR, oportunistul socialist și liberal Décsei Atilla Lehel. Cred că, omul vorbește să se audă, să se afle în treabă, altfel cum Décsei Atilla Lehel, președinte al UDMR Bistrița-Năsăud, aflat la Comitetul Reprezentanților Regionali, spune că are candidat eligibil la primăria Chiochiș. O declarație mai mult decât nefericită, cam idioată, aruncată în prag de campanie electorala. Minunat, așa că, toată speranța mea este ca respectivul candidat eligibil să fie chiar Decsei Atilla și Lehel. De ce el ? Păi cred că, așa ar fi și el eligibil pentru ceva ! Nu ar mai sta într-o funcție în care nu face nimic ! Nu mă refer, aici, la funcția de președinte UDMR , ci la cea pe care o ocupă la Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud (SGA)”, a fost mesajul transmis de primarul comunei Chiochiş, Vasile Silaşi, într-o postare pe Facebook.

„O funcție pentru care i-ar vinde pe toți ungurii, o funcție obținută din mila lui Radu Moldovan pe care îl slujește cu obediență. E șugubăț, Atilla ăsta, doar așa îmi amintesc că prin 2012, atunci când marele Președinte ajuns la Chiochiș, a încercat să îl convingă pe viceprimarul de atunci,membru al UDMR, să renunțe la funcție în favoarea PSD. A fost distractiv și Atilla și El Presidente. Oricum, în timp, m-am convins de inutilitatea lui Atilla și servilismul lui. Așadar, dragă Atilla Lehel, te aștept la Chiochis. Fii eligibil! Vino în echipa ce ajută și maghiari, și români, pe toți sătenii, vino în echipa care ajută toate bisericile, indiferent de confesiune, echipa care luptă pentru apa, care a fost promisă de toți miniștrii aduși de tine la mine în comună. Da domnule președinte, e grotesc să te lauzi în fața unui deputat UDMR că, ai un candidat eligibil la Chiochiș, fără a întreba ungurii de acolo ce vor.
Décsei Atilla Lehel încearcă să rămîi președintele devotat al maghiarilor , din județul Bistrița-Năsăud, nu președintele care servește alte interese, fie ele și ale unor trandafiri obosiți”, a mai transmis Vasile Silaşi

 

SPUNE-TI PAREREA