Beneficiile unui sistem de purtare a bebelușului tău, imediat după naștere, sunt multiple. De la ameliorarea durerilor provocare de colici și până la apropierea de copilul tău, sistemele de purtare sunt recomandate de medici, în special pentru copiii suspecți de displazie de șold.

De ce să folosești sisteme de purtat ergonomice pentru bebelușul tău?

După aproape 9 luni de sarcină, perioada în care totul a fost făcut împreună, sunteți și vreți să rămâneți conectați. Purtatul într-un sistem ergonomic este cel mai usor și util. Cel mic este în siguranță la pieptul tău, conectat cu tine.

Bebelușul are nevoie de tine atât la nivel fizic cât și psihic. În brațele tale, la pieptul tău, se simte în siguranță și are suportul și susținerea unei dezvoltări armonioase. Tu, ca și proaspăt părinte, mămica, tătic, bunic sau bunică, ai mâinile libere și poti face multe activități cu cel mic lângă tine, fara a vă neglija.

Purtatul este recomandat în special celor mici care au reflux, poziția ridicată fiind recomandata bebelușilor cu reflux. Purtatul este, de asemenea benefic pentru bebelușii care suferă de colici, căldura pe care o transmitem celor mici și pozitia asemănătoare cu cea din burtica mamei îl ajută să se calmeze mult mai repede. De asemenea, este recomandat celor suspecți de displazie de șold, deoarece aceste sisteme de purtare asigură o poziție corectă a fundulețului și a piciorușelor, poziția ”broscuță” sau ”M”, iar cel mic se recuperează mult mai repede.

Noi, echipa de la Ia-mă cu tine, îți oferim sisteme de purtat ergonomice, ce pot fi folosite din prima lună de naștere. Sistemele noastre sunt concepute de un consultant certificat în babywearing la nivel internațional și îndeplinesc toate standardele de calitate și siguranță la nivel național și internațional. Marsupiile noastre sunt din materiale naturale, 100% fibre naturale. Pentru perioada rece, avem protecții all season și protectii din softshell, care se folosesc împreună cu sistemele de purtare și îl protejeaza pe cel mic de frig, vânt și ninsoare. Aceste protecții sunt din materiale de ultimă generație, ușoare, 100% antivânt și impermeabile.

Deoarece ne dorim un mediu curat pentru noi si pentru cei mici dintre noi, spre sfârșitul lunii septembire vom lansa o brandul ”Jadit, aproape de natură!” unde vom avea o gamă de accesorii din fibre naturale ( bumbac, in , cânepă, etc.) personalizate inclusiv pentru copii.

Sistemele noastre la gasiti pe www.iamacutine.com

Pentru consultanță în babywearing ne găsiți la showroom-ul nostru din Viișoara, în fiecare Marti si Joi de la 17.00-19.00 cu programare anterioara la nr de tel. 0756204203.

SPUNE-TI PAREREA