Curtea Muzeului Județean Bistrița-Năsăud va găzdui, timp de trei seri, între orele 20.00 – 24.00, filme românești, în cadrul unui eveniment conceput asemenea TIFF-ului.

„Blestemul ariciului“, „6.9 pe Scara Richter“, „Vama Veche“, „Moromeții 2“, „Roboțelul de aur“, „Pup-o, mă“ sunt filmele care vor rula în perioada 12-14 septembrie. Accesu se face pe bază de bilet: 15 lei / zi sau abonament 35 lei/ 3 zile. Biletele și abonamentele se găsesc la Muzeul Județan sau la Copacul de Cafea.

Evenimentul a fost inițiat de Silviu Rus și este sprijinit de Fundația Doris, condusă de Doris Rai.

„Pentru că #SePoate și la noi, aducem „Serile Filmului Românesc”, un eveniment asemenea #TIFF-ului din Cluj la Bistrița.
Un proiect-pilot minunat la care am spus „Da” rapid, în spatele lui fiind frumosul românesc, cultura, creativitatea, dar și munca și ideile unor oameni ca Rus Silviu.

Silviu a venit cu ideea, energia, suportul din toate punctele de vedere, apoi restul ne-am mobilizat și punem și noi umărul la cel mai frumos eveniment urban al acestui început de toamnă.

Ne vedem în 12-13-14 septembrie, de la 20:00, în curtea Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, să vizionăm filme 100% românești, de calitate, în aer liber.

Să vă zic, să nu vă zic?
Deocamdată atât, zilele următoare revin cu completări.

Facem echipă pentru Bistrița! Pentru că #NoiIubimBistrița, calitatea și #comUNITATEA!“, a scris Doris Rai pe pagina sa oficială de facebook.

SPUNE-TI PAREREA