Un grup de elevi din comuna Telciu, Bistrița-Năsăud, va ajunge în data de 4 septembrie la Centrul de Teatru Educațional Replika din București pentru a susține un spectacol inedit, inspirat chiar de poveștile lor de viață.

 

“Tot pe drum, pe drum, pe drum” este un spectacol realizat în timpul atelierului de teatru educațional din cadrul programului „Buletin de Telciu 2019” (Școala de vară de la Telciu), bazat pe poveștile de viață ale participantelor și participanților la atelier, cu vârste între 10 și 15 ani, și ale familiilor lor. 

 

“După ce anul trecut am vorbit despre școală, educație și copilărie în cadrul atelierului „Școală, școală, nu muri!”, acum am povestit despre călători și drumuri – se pleacă mult, se merge la muncă, se mai și vine acasă, se pleacă la liceu, la facultate, se pleacă în Europa, se pleacă peste ocean în State, fără telefoane și net viața ar fi foarte grea … Cei rămași visează că în curând pleacă și ei sau că rudele revin acasă., cei plecați își găsesc greu locul. Acasă e unde? 

 

Pentru o oră ne imaginăm că timpul e un drum cu sens dublu. Haideți cu noi!”, precizează organizatorii. 

INTRARE LIBERĂ PE BAZĂ DE REZERVARE la centrulreplika@gmail.com sau 0732.101 860 / 0787.714 551 

Spectacolul este creat în cadrul proiectului ”Buletin de Telciu”, derulat de Centrul pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale și co-finanțat de AFCN, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud prin Centrul Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud, Primaria Telciu și Transilvania Print. Partener Centrul de Teatru Educațional Replika din București.

Echipa spectacolului: Alexandra, Ana, Andra, Damiana, Florin, Gusti, Katia, Maria Mihaela, Marius, Mihaela, Robert, Vasile 

SPUNE-TI PAREREA