BUTTERFLY Romania Table Tennis Team Cup 2019 are loc astăzi, la Bistriţa, în Sala de Tenis “Gheorghe Bozga”. Concursul a adunat 168 de jucători de tenis amatori, din fiecare judeţ din ţară şi se află la prima ediţie.

Competiţia a început în această dimineaţă şi, după finalizarea meciurilor, seara, va avea loc festivitatea de premiere. Câştigătorii vor primi cupe iar fiecare participant a primit câte un tricou.

“Este prima ediţie a turneului de amatori pe care îl organizăm la Bistriţa. Sunt 42 de echipe, a câte patru jucători, câte o echipă din fiecare judeţ, adică 41 de judeţe, plus Bucureştiul. Amatorii au patru categorii valorice: elite, open, avansaţi şi începători. Fiecare echipă e format din cel mai bun jucător de la fiecare categorie valorică. Avem 168 de participanţi, 22 de arbitri, care au venit din ţară, voluntari, să arbitreze”, a explicat Răsvan Crişan, organizatorul evenimentului, care a adăugat că vrea să facă din acest concurs unul de tradiţie în Bistriţa.

De altfel, Răsvan Crişan, fratele multiplului campion al României la tenis de masă, Adrian Crişan, nu este la primul eveniment de anvergură pe care îl organizează la Bistriţa, pentru promovarea tenisului de masă. Răzvan a adus, în urmă cu câţiva ani, la Bistriţa mari jucători de tenis de masă din lume, precum Jan-Ove Waldner si Jorgen Persson, într-un eveniment demonstrativ.

Revenind la BUTTERFLY Romania Table Tennis Team Cup 2019, este important să amintim că Bistriţa-Năsăud are, de asemenea, participanţi în concurs, printre aceştia aflându-se Dorel Nistor, Mihai Pârcălab, Mircea Damian, Vasile Damian, Apian Florin, Claudiu Măerean, Tiberiu Spaller, Buraciuc Cornel, Adrian Joldeş, Doru Sticleţ, Cătălin Ghimbuta, Nicolae Scurtu, Mihalca Mihai, Cornel Sângeorzan.

Organizatorii evenimentului sunt TT – Shop (Reprezentant Butterfly în România),Amatur, Tenisdemasa.ro în parteneriat cu wr10.ro.

SPUNE-TI PAREREA