Theodor Paleologu a fost desemnat, duminică, candidatul PMP la alegerile prezidențiale. Mihail Neamțu a fost validat, totodată, pentru funcția de purtător de cuvânt al partidului și al campaniei prezidențiale.

“PMP are un candidat de marcă la alegerile prezidențiale, pe Theodor Paleologu. Am susținut prin vot, la Colegiul Național al PMP, această candidatură a unui intelectual fin, cu simțul umorului, care crede în valorile creștine și liberale. 

În aceeași ședință, Caius Cârcu a fost ales, la propunerea mea, secretar executiv al PMP”, a remarcat Ionuț Simionca, parlamentar PMP din Bistrița-Năsăud.

„Îmi propun să fac din această campanie electorală ceva cu totul nou, anume un imens exercițiu pedagogic la scara întregii națiuni. Vor fi cursuri pro-bono la scară națională și convingerea mea este că totul începe și se termină cu educația. Educația va fi una dintre marile mele teme de campanie.

Eu consider că e destul de rușinos faptul că doi foști profesori nu sunt în stare să vorbească fără fițuici, anume citesc prost texte proaste scrise de consilieri proști. De aceea am considerat că e important să mă implic.

Nu aveam această dorință inițial, dar am considerat că trebuie să o fac pentru că e vorba de cum ne prezentăm față de noi înșine, dacă ne convine ca disputa să fie în ultimă instanță între două persoane care nu au cu adevărat autonomie și anvergura necesară pentru funcția de președinte al României”, a declarat Theodor Paleologu, la finațul ședinței Colegiului Național al PMP.

1 COMENTARIU

  1. Acest ” Paleologu “… daca nu ” joca rolul prostanacului “( cum l-a facut pe actorul de teatru… azvarlit in politica de Tariceanu si Ponta ) … ce joaca (?) , un rol de ” popa ” … ?

SPUNE-TI PAREREA