Dealul Șpanului, zona limită dintre Bistrița-Năsăud și Maramureș pe traseul Beclean-Căianu Mic-Spermezeu-Tîrlișua,a găzduit ieri un spectacol de muzică ușoară în cadrul evenimentului Festivalul dorului. Pe scenă au urcat Izabella Miron, Claudiu Copaciu & Vasile Bancea & Sorin Borzoș, trupa Big Ciy din Beclean, Iarba Fiarelor care au încântat publicul cu versuri neaoșe românești și Punkarta care au electrizat prin mesaje necenzurate.
Seara s-a încheiat cu recitalul artistei Delia ale cărei refrene au fost fredonate de mii de oameni adunați pe Dealul Șpanului. Festicalul continuă astăzi cu muzică populară specifică zonelor Bistrița-Năsăud și Maramureș.

Evenimentul a fost organziat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Consiliul Judeţean Maramureș, Primăria Târlișua, Primăria Suciu de Sus, Primăria Negrilești organizează Festivalul Dorului din Dealul Șpanului.

„Delia a făcut o atmosferă de zile mari la “Festivalul Dorului” din Dealul Șpanului.
Mii de oameni au cântat la unison hit-urile celebrei artiste și au creat o atmosferă de vis! În această seară limita dintre Bistrița-Năsăud și Maramureș a rămas doar pe hartă!

Mâine continuăm Festivalul cu nume mari ale muzicii populare din județul nostru și din Maramureș. Tot mâine va avea loc și sfințirea unei frumose cruci din piatră, înaltă de 3 metri, care va marca hotarul dintre județele Bistrița-Năsăud și Maramureș!

Vă invit dragi prieteni sa petrecem împreună un final frumos de săptămănă în Dealul Șpanului”, a transmis președintele Consiliului Județean Emil Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA