Azi e ziua pe lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare și scad prețurile la cele două servicii principale

HAPPY DAY este o promoție obișnuită adusă lunar de centrul SPA din parc, în care se încurajează consumul iresponsabil de relaxare și sport la piscină și la sala de fitness. Este momentul perfect să profiți și să îți iei un abonament Piscină Happy cu 10 ședinte valabile 60 de zile la doar 169 lei, față de 199 lei în mod normal. În plus, intrarea la piscină este doar 15 lei toată ziua. Dacă nu reușești să ajungi azi la Casa EMA poți să iei abonamentul și de pe site, cu cardul de AICI (http://bit.ly/2KNzJUl și vii direct la piscină și plajă.

Abonamentul Fitness Happy e disponibil la doar 89 lei, față de 119 lei ca de obicei. Este un prilej foarte bun să continui sau să începi un program serios de sport cu unul din antrenorii de la Casa EMA, Mihai Pop, care revine din concediu de luni) și Mirela Riti, care este cea mai nouă adiție din echipa de instructori personali de la sală începând cu mijlocul lunii august.

Bineînțeles că avem și licoarea magică disponibilă la un preț mai mic – Limonada Senzație, care ajută la hidratare pe timp de plajă, înot sau fitness.

Așa că ai toate motivele să profiți de promoție:

Preț redus la piscină și fitness
Antrenor nou la fitness
Limonada Senzație
Vreme bună
Aproape final de săptămână

Pentru mai multe informații hai la Casa EMA la recepție, intrăpe facebook (www.facebook.com/CasaEMA), pe site (www.casaema.ro) sau sună la numărul de telefon 0773-330.968).

 

SPUNE-TI PAREREA