Politia a fost sesizată de către o tânără, de 18 ani, din comuna Sieu-Magherus, cu privire la faptul că, in timp ce se afla pe o stradă din municipiul Bistrița, in fața unei societati comerciale, ar fi fost acostata de un bărbat necunoscut, care i-ar fi cerut să întrețină relatii sexuale, aceasta nefiind de acord.

Ulterior, bărbatul ar fi amenintat-o cu un cutit, i-ar fi sustras telefonul mobil si o suma de bani. La scurt timp, in urma cercetărilor efectuate, polițiștii bistriteni au identificat persoana banuita de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat, in varsta de 56 de ani, din Livezile.

La data de 18 august, in urma administrării probatoriului, polițiștii IPJ BN au dispus reținerea bărbatului pt 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventivă.

2 COMENTARII

  1. Ma… modificati legea penala si ca pedeapsa … ” impuscati ” 1-2… 10 din astia… si va garatez io ca dupa aia or sa-si faca ” l*aba ” … daca au prea multi hormoni … si nu-si consuma ” energia ” muncind ceva … ! Sau macar ” taiati-le scarbavnicul ” … cum se facea-n vremea lui Stefan cel Mare … ( pentru po.pu.li.me … bine-nteles , nu pentru EL … ) !

  2. Interesant este faptul ca desi majoritatea-s ” flamanzi si vai mama lor ” … fara serviciu si fara venituri… totusi TESTOSTERONUL URLA-N UNII ca VACA si/sau BOUL LA POARTA … ( cand vine de la pasune … ) !
    Flamanzi… flamanzi… da … tzepeni … ! Ma, la arabi, dupa Coranul lor si ” Legea Sharia ” … violatorii si cu*vele … hotzii, talharii si criminalii sunt omorati cu bolovani de catre popu.lime … in mod legal si public . Asa dori sa se aplice si la noi asa , chiar daca ne-ar acuza Hevuropa mancatza-as… ca ne intoarcem in evul mediu … ?!

SPUNE-TI PAREREA