La data de 17 august, polițiștii din cadrul Politiei oras Năsăud au fost sesizati despre producerea unui accident rutier, pe DJ 172, in localitatea Mogoseni, soldat cu pagube materiale.

La fața locului a fost identificat un bărbat, in varsta de 52 de ani, din Mogoseni, care a declarat politistilor faptul că el ar fi condus autoturismul in momentul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia audierii conducătorului celuilalt autovehicul implicat in coliziune, respectiv o autoutilitara, acesta a declarat faptul că autoturismul nu ar fi fost condus de bărbatul, de 52 de ani, din Mogoseni, ci de fiul acestuia, un minor, de 16 ani, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal pt săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, respectiv conducerea unui vehicul fara permis de conducere, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

SPUNE-TI PAREREA