Un tânăr a căzut în râul Someşul Mare, între localităţile Ilva Mică şi Sângeorz-Băi. Incidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 14.00. Tânărul a fost luat de apă.

Conform ISU Bistriţa, echipajul de prim-ajutor SMURD de la Garda de Intervenţie Sângeorz-Băi a găsit victima, un tânăr în vârstă de 31 de ani, la ieşirea din Ilva Mică. Bărbatul era inconştient, în stop cardio-repirator şi a fost scos din apă, apoi i s-a aplicat protocolul de resuscitare.

UPDATE: În ciuda eforturilor echipajelor medicale, fiind alocat și echipaj al Ambulanței în sprijin, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acestuia.

Bărbatul era din județul Cluj. “Un bărbat, de 31 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, judetul Cluj, s-ar fi aruncat de pe o punte ce traversa Raul Somesul Mare, in apropierea DN 17D, la iesirea din comuna Ilva Mica, de la o distanță de aproximativ 2-3 metri, pentru a face baie, acesta lovindu-se in zona capului, datorita faptului că apa nu avea o adâncime ridicata. Un echipaj medical SMURD si unul al Ambulanței i-au acordat îngrijiri medicale, insa a fost constatat decesul acestuia. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu o cazut in apa ! S-o tapat in cap ca sa demonstreze cat e de tare la neuron. Astfel bolovanii din apa putin adanca de la Ilva i-au raspuns asa cum se cuvine. Un act de bravura combinat cu multa prostie, si poate si o tara de alcool. NO !

SPUNE-TI PAREREA