studio videochat

Stim ca alegerea carierei reprezinta o decizie grea, avand in vedere ca multe locuri de munca din tara noastra ofera salarii mici. Daca esti tanara, ambitioasa si nu iti place sa te multumesti cu putin, ai posibilitatea de a lucra in cadrul unui studio de videochat de top.

Aceasta optiune este luata in calcul de foarte multe tinere, insa nu toate au norocul de a se angaja inca de la inceput in cadrul unui studio de videochat serios si ajung sa se confrunte cu situatii neplacute. De aceea, inainte de a accepta o oferta de angajare in acest domeniu este necesar sa te documentezi si sa te asiguri ca firma respectiva respecta cadrul legislativ.

Pentru a nu te lasa pacalita, tine cont de urmatoarele criterii atunci cand alegi un studio videochat:

Contract de artist-interpret

Este important sa stii ca forma legala de colaborare in acest domeniu este contractul de artist-interpret. Prin urmare, daca vei lucra intr-un studio de videochat cu renume, vei semna un contract in dublu exemplar inca din prima zi de activitate. Daca nu ti se va spune ca trebuie sa semnezi acest document inseamna ca firma respectiva nu este serioasa si isi doreste sa scape de rigorile legilor din Romania.

De asemenea, in cazul in care angajatorii unui studio de videochat incearca sa te convinga ca procedurile de inregistrare a contractelor dureaza mult timp, atunci mai bine nu accepti colaborarea.

Varsta de angajare

La un studio de videochat serios se pot angaja doar tinere care au peste 18 ani. Daca varsta nu este importanta pentru respectiva firma inseamna ca nu se respecta legea in nicio privinta. Acest tip de divertisment este dedicat adultilor, asadar modelele care fac videochat trebuie sa fie majore. In ciuda acestui fapt, exista situatii in care sunt angajate tinere minore folosind identitati false sau schimbandu-se actele de identitate cu ale altor persoane. Daca afli ca un studio de videochat apeleaza la practicile acestea, nu accepta oferta de angajare!

Comisionul din incasari

Un studio de videochat serios iti va oferi un comision de minimum 50% din incasarile totale pe care le-ai inregistrat. In plus, vei avea acces la diferite bonusuri prin intermediul carora poti ajunge chiar la un comision de pana la 65%, ceea ce inseamna ca vei putea castiga pana la 10.000 de dolari pe luna.

Evidenta veniturilor

Atunci cand te angajezi in cadrul unui studio de videochat prestigios, de fiecare data cand primesti banii (de regula, o data la doua saptamani) vei semna un act aditional prin care se inregistreaza suma finala si se tine evidenta impozitelor si a taxelor aferente acesteia. Bineinteles, sumele de bani pe care le-ai castigat iti vor fi depuse in cont. Orice alta forma de plata ar trebui sa te puna pe ganduri.

Trafic

 Iti doresti sa lucrezi in cadrul unui studio de videochat pentru a castiga multi bani, asa ca trebuie sa alegi o firma care iti ofera trafic. De exemplu, Studio 20 este primul studio de videochat din lume care a primit certificare Jasmin la nivel Gold, ceea ce inseamna ca le ofera modelelor conditii preferentiale, asistenta dedicata 24/7, precum si alte beneficii care iti pot mari veniturile.

La Studio 20 nu trebuie sa iti faci griji ca vei sta ore in sir pe chatul free, deoarece bugetul de marketing depaseste 100.000 de dolari pe luna, drept urmare modelele primesc trafic dedicat, prin rotatie. Asadar, peste 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic catre echipa Studio 20.

Pentru a te convinge de corectitudinea companiei Studio 20, programeaza un interviu si vei afla in detaliu care sunt conditiile pe care le ofera!

SPUNE-TI PAREREA