O tânără din Columbia a furat 3600 de dolari dintr-o o casă de amanet din Bistriţa. Femeia a încercat să fugă din ţară, dar a fost prinsă la vamă.

”La data de 4 august, în Vama Giurgiu, a fost depistată de către polițiștii de frontieră o tânără de 29 de ani, cetățean columbian. Aceasta a fost dată în consemn de către polițiștii din Bistrița, fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că la data de 22 iulie, în timp ce se afla într-o casă de amanet din Bistrița, femeia de 29 de ani din Columbia i-ar fi solicitat angajatei să-i schimbe suma de 5.000 de dolari, după care i-ar fi cerut să efectueze alte tranzacții, cu scopul de a-i distrage atenția, moment în care ar fi sustras suma de 3.600 de dolari.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au recuperat prejudiciul creat în urma înșelăciunii și l-au restituit persoanei păgubite, iar cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acesteia”.

SPUNE-TI PAREREA