Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, susține că demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, nu va potoli setea de dreptate a românilor și că, în contextul tragediei de la Caracal, tot guvernul ar trebui să demisioneze, în frunte cu Viorica Dăncilă.

„Demisia Acarului Păun, Nicolae Moga, ministrul cu cel mai scurt mandat din istoria Internelor, nu este deloc suficientă. S-a ajuns aici nu din cauza celor două zile de mandat a lui Moga până la consumarea tragediei Alexandrei, ci din cauza a șapte ani, începând cu 2012, în care PSD a încurajat infractorii, a slăbit legislația, a fragilizat instituțiile și a atins apogeul nu numai prin politizarea funcțiilor de conducere, dar și a celor de execuție”, a declarat parlamentarul bistrițean.

Nici în comunismul din care PSD-iștii își trag seva nu îți era frică să ieși pe stradă sau să faci naveta, așa cum se întâmplă astăzi, în mandatul de prim-ministru al Vioricăi Dăncilă.

În opinia lui Ionuț Simionca, „sacrificii de imagine precum demisia/demiterea lui Nicolae Moga nu vor potoli setea de dreptate a românilor. E clar că sistemul este defect și putred cu totul, el trebuie în întregime dat jos, resetat și reconstruit. Or,asta nu poate să o facă prim-ministrul Dăncilă, până mai ieri marioneta lui Liviu Dragnea. Nu are nici competența, nici forța de a iniția acest demers. PSD nu se poate reforma și,implicit, nu putem crede că ar putea reforma România strâmbă de acum, pe care tot ei au construit-o. În contextul tragediei de la Caracal, tot guvernul ar trebui să demisioneze, în frunte cu Viorica Dăncilă!”.

Parlamentarul PMP apreciază că românii au nevoie de siguranță și de speranță. „Trebuie să oferim țării măcar convingerea că există oameni competenți și determinați să repare greșelile comise de guvernările succesive PSD”, a concluzionat Simionca.

2 COMENTARII

 1. Domnul Simionca, si acest guvern si cel pe care il pregatiti voi cei din opozitie, este de aceiasi coloratura, competentza si experienta profesionala !
  Toti politrucii de astazi sunteti de tot c* catul fara sa va suparati si daca s-ar scula din mormant politrucii ” impuscatului ” … v-ar baga in buzunar pe toti cei de astazi !
  Mai bine v-ati gandi de ce aceasta reactie a cetatenilor impotriva voastra a tuturor, celor care intr-unfel sau altul ati guvernat aceasta tzara dupa ” Palitura de stat ” din 1989 ( si de stanga “ciumei rosii ” si de dreapta “teroristo-capitalist-extremista” ) si care l-ati succedat pe Ceausescu , in care toti sunteti LA FEL !

 2. Mai Ionutz, nu te mai zbate ca pestele pe uscat. Nu va demisiona NIMENI DE NICAIERI !
  Puterea politica din Romania s-a castigat legal prin vot democratic si MAJORITATEA asta a votat si va place voua celor din opozitie si ba .
  Este bine ce faceti, ca-i muscati de C*r … permanent si neincetat … si-i tineti in ” priza ” ptr ca sa gandeasca bine ceea ce fac si ce planuri au si daca vreti sa guvernati Dvs cei din opozitie, mergeti cu toti la votul urmator si nu se supara nimeni, daca aveti varianta viabila de guvernare si le luati astora de astazi ” locul ” … IN MOD DEMOCRATIC SI LEGAL , prin alegeri libere !
  NU MAI DATI IN BALBAIALA CA N-O SA-SI DEA NIMENI NICI O DEMISIE, DE NICAIERI SI NU-I PUTETI FORTA VOI … (toti, cati iti fi… ) S-O FACA !

SPUNE-TI PAREREA