Crimele odioase din Caracal au făcut agenda publică din ultimele zile. Politicienii au ţinut să-ţi exprime punctele de vedere despre acest lucru, în presă sau pe paginile de socializare.

Reprezentanţi de la toate partidele au venit cu diferite mesaje, acuze şi mai puţine soluţii pentru ca astfel de tragedii să fie evitate pe viitor.

Şi unii dintre politicienii bistriţeni au ţinut să puncteze pe acest subiect, pentru vizibilitate şi pentru a-şi arăta compasiunea, în mod public. Postările sunt însă redundante, majoritatea având aceeaşi temă, de nemulţumire faţă de instituţiile statului, politicienii uitând că şi ei fac parte din acelaşi sistem, chiar dacă uneori sunt în opoziţie, apoi sunt la putere.

Liberalii, aflaţi acum în opoziţie, au fost cei mai vocali pe acest subiect. Robert Sighiartău, deputat PNL, a postat un mesaj pe Facebook. “Instituțiile statului au avut un comportament revoltător in tragedia de la Caracal. Incompetență e puțin spus. Este lipsă de umanitate, indiferență față de viață. Cei care au dezonorat statul la Caracal au în schimb salarii și pensii grase, speciale. Pentru ce?”, a scris Robert Sighiartău.

Robert Sighiartău a adunat peste 1300 de like-uri şi sute de comentarii la postare.

Şi unii politicieni locali, mai mici, de la PNL, şi-au postat revolta despre caz, pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Io propun frate Roby, sa desfiintzati toate structurile de pompieri, politie si jandarmerie si sa faceti ” structuri de pocaiti ” din bisericile protestante si neoprotestante … care sa faca aia ordine sociala in aceasta tzara … ce ziceti ?

  2. Mai Robytza, tu faci parte dintr-o familie de ” smardoi “… si NICIODATA NU VEI PUTEA TU REPREZENTA O CLASA DE NECAJITI SOCIAL si daca toti membrii bisericii de care apartii in Fata Lui Dumnezeu te vor vota pe dumneata, in orice functie candidezi, inseamna o ” mare pro.stie ” … dar fiecare ” pasarica piere pe limba sa “… ! Eu as propune sa te muti la PSD… ca ideile dumitale nu prea sunt de dreapta capitalista, desi nu apartii DELOC acestei ” CLASE SOCIALE ” !

SPUNE-TI PAREREA