Un accident feroviar a avut loc în localitatea Nepos. Apelul la 112 anunța  două victime, posibil încarcerate în autoturism. Au fost alocate nai multe echipaje de intervenție: 1 ASAS, 2 EPA, 1 TIM, 1 descarcerare grea ISU BN.  

UPDATE: Victimele din mașină au decedat.

Persoane din autoturism au fost găsite în stop cardiorespirator. Echipajele alicate au fost suplimentate EPA Nasaud, EPA Sg Bai, TIM, echipaj descarcerare Nasaud, echipaj descarcerare grea Det Bistrita, 2 echipaje SAJ tip B. În tren se aflau peste 100 persoane. Un echipaj SAJ efectuează  recunoașterea în tren pentru a evalua starea pasagerilor.

“Astăzi, în jurul orei 12.29, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Nepos, automată, semnalizată cu semnale acustice și luminoase, un autoturism a fost lovit de trenul întregii nr. 1833, care circula pe relația Iași-Timișoara; 

În urma impactului, autoturismul a fost târât pe calea ferată pe o distanță de aproximativ 150, iar șoferul  și o pasageră au fost grav răniți. 

Din primele verificări efectuate de polițiștii se pare că șoferul, un bărbat de 47 de ani, din Livezile, nu s-ar fi asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, a transmis IPJ.

foto: arhivă

SPUNE-TI PAREREA