Vicepremierul Daniel Suciu s-a întâlnit cu mai mulţi primari din ţară, în cadrul unui eveniment organizat de Asociaţia Comunelor din România.

“Sunt întotdeauna disponibil pentru a-i asculta pe primarii din țară așa că mi-am început săptămâna la întâlnirea Asociației Comunelor din România. O întâlnire dinamică în care cei peste 200 de primari prezenți, de toate culorile politice, mi-au spus că vor continuarea Programului Național de Dezvoltare Locală, fiind cel mai coerent și mai solid program, ca să citez un primar PNL”, a transmis Daniel Suciu.

“I-am asigurat că Guvernul va continua să sprijine toate investițiile făcute în țară prin PNDL și că vom plăti toate facturile aferente. I-am încurajat să rămână așa cum sunt: solidari și vocali când vine vorba de comunitățile lor. Iar colegilor de la USR prezenți astăzi le-am spus și le spun atât: îmi doresc ca toate partidele să aibă primari aleși astfel încât să vadă realitatea de la firul ierbii așa cum este ea, nu doar lozinci și nicio soluție”, a mai spus Suciu.

SPUNE-TI PAREREA