Handbalistele Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud au revenit acasă după un stagiu de pregătire la Neptun. Antrenorul Horațiu Pașca spune că a fost un cantonament reușit, în care parametrii de dezvoltare fizică au fost atinși: ”Angajamentul fetelor la efort pe timpul pregătirii a fost total. Le felicit!”.

Timp de două săptămâni, echipa se pregătește pe plan local.

În 1 august, la Sala Polivalentă din Bistrița, va avea loc un eveniment de prezentare a lotului pentru noul sezon. Publicul va putea urmări un meci amical în compania CSU Cluj-Napoca, dar și un concert susținut de Khameleon Band.

A doua zi, Gloria va pleca spre Coreea de Sud, unde până în 13 august va participa la ”2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament” alături de alte cinci echipe: Busan Bisco – organizatoarea turneului, naționalele Angolei și Australiei (calificată la Campionatul Mondial), Zvezda Zvenigorod (Rusia) și Ringkobing Handbold (Danemarca).

”Am ales să ne pregătim în Coreea de Sud pentru că acolo se organizează un turneu puternic, de tradiție, în care întâlnim formații sau stiluri de joc pe care le putem regăsi în Cupa EHA”, a declarat Horațiu Pașca, pentru CS Gloria.

La revenirea din Coreea de Sud, Gloria va juca o dublă de pregătire, în deplasare, în compania formației HC Zalău.

SPUNE-TI PAREREA