Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă în localitatea Lechinţa. La faţa locului s-au deplasat echipajele de prim-ajutor, după ce a fost anunţată o victimă.

Echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului o victimă, un bărbat, care se afla în stop cardiorespirator. „A fost început protocolul de resuscitare şi a fost alocat în sprijin echipajul de terapie intensivă SMURD”, a transmis ISU Bistriţa.

UPDATE: Echipajele medicale EPA SI TIM SMURD au reușit resuscitarea victimei (un bărbat în vârstă de aprox 40 de ani). Au facut eforturi sustinute pentru stabilizare în vederea pregătirii transportului acesteia la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș.

Deși s-a solicitat un elicopter SMURD, din cauza condițiilor meteo, acesta nu a putut ateriza, astfel că bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Târgu Mureș.

La fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au constatat faptul că, unui bărbat de 44 de ani, din Lechința, care conducea un autoturism pe o stradă de pe raza localității, i s-ar fi făcut rău la volan și a intrat în coliziune cu gard din beton.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilită cauza accidentului și împrejurările în care a avut loc.

 

SPUNE-TI PAREREA