Premierul Viorica Dăncilă a luat parte la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud. Atmosfera a fost destul de destinsă la evenimentul care a durat mai bine de trei ore.

Preşedintele TSD Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan, a fost reconfirmat în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, dar liderii partidului n-au uitat că acesta a trimis o scrisoare critică la adresa Vioricăi Dăncilă, înainte de alegerile de la nivel naţional. „PSD-ul viitorului nu poate fi condus de Viorica Dăncilă”, spune Bogdan Ivan în 10 iunie.

Doar că PSD-ul a ajuns să fie condus de Viorica Dăncilă şi tânărul social-democrat a fost nevoit „să suporte” astăzi un val de ironii, în cadrul conferinţei judeţene.

Primul care a făcut referire la scrisoarea deschisă a fost Mihai Fifor, care, când a citit lista de candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte şi a ajuns la Bogdan Ivan, a ţinut să precizeze că este „celebrul preşedinte TSD”, întrebând-o pe Viorica Dăncilă dacă îl va vota. Dăncilă a răspuns: „Mă abţin”, spre amuzamentul celor prezenţi.

Mai apoi, în discurs şi la conferinţa de presă de după, Dăncilă a mai făcut referire de două ori la Bogdan Ivan, spunând că are încredere în organizaţia TSD Bistriţa-Năsăud. De fiecare dată, social-democraţii din sală au început să râdă, la fel şi Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA