Paul Știr, primar în comuna Căianu Mic, este unul dintre cei mai tineri și mai performanți aleși ai organizației PSD Bistrița-Năsăud. Extrem de activ, atât în ceea ce privește administrarea comunei cât și în comunicare, primarul Paul Știr a devenit un lider și la nivel de partid.

Acesta a fost ales astăzi vicepreședinte în organizația PSD Bistrița-Năsăud și președinte în Liga alesilor locali PSD Bistrița-Năsăud.

Liga Aleșilor Locali a PSD (LAL) cuprinde președinții și vicepreședinții Consiliilor Județene Administrative, consilierii județeni, primarii, viceprimarii și consilierii locali din municipii, sectoarele Municipiului București, orașe și comune, membri ai PSD și este constituită ca structură internă a partidului.

“Am învățat ca fiecare lucru sã îl privesc cu responsabilitate!

Faptul cã astãzi am fost ales in functia de vicepresedinte al Partidului Social Democrat, Filiala Bistrita-Nasaud, în cadrul conferintei judetene a PSD, mã face sã mã simt onorat si responsabil cu privire la mandatul primit!

Multumesc domnului Presedinte Emil Radu Moldovan, care a fost reales în functia de presedinte al Partidului Social Democrat, Filiala Bistrita-Nãsãud, pentru sustinerea permanentã si încrederea acordatã!

De asemenea, le multumesc si prietenilor comunei noastre, domnilor ministrii Daniel Suciu si Denes Ioan, pentru tot sprijinul de pânã acum.

Din postura de vicepresedinte al organizatiei PSD Bistrita-Nãsãud, voi avea în coordonare Liga Alesilor Locali PSD din judetul nostru! Din aceastã structurã fac parte toti primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si consilierii locali ai PSD BN!

Continuãm munca administrativã si politicã, pentru cetãtenii comunei Cãianu Mic si ai judetului Bistrita-Nãsãud!

Doamne ajutã”, a spus Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA