Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent la Conferinţa Judeţeană de alegeri de la Bistriţa. Acesta a apărut cu mâna în ghips, după ce a fost implicat recent într-un accident rutier.

Răzvan Cuc a vorbit despre mai multe proiecte care vizează infrastructura judeţului. ”Vă anunț că până în 15 august lansăm documentația pentru Autostrada Nordului. Așa am promis, așa vom face. I-am spus domnului primar din Beclean că în momentul în care finalizează studiul de fezabilitate pentru varianta ocolitoare, în două luni de zile lansăm noi proiectarea și execuția. Până în 15 august refacem licitare pentru proiectare și execuție pentru varianta de ocolire Bistrița. În ceea ce privește DN 17 D Beclean-Cârlibaba, până la sfârșitul lunii august dăm drumul și la proiectare și la execuție. Vrem să intrăm în linie dreaptă. Despre Centura Năsăud pot să spun că acum două săptămâni a fost o echipă de la minister, a discutat cu domnul primar despre acest obiectiv pe care îl vom băga pe fonduri, vom lansa documentația până la sfârșitul lunii septembrie ca să dăm drumul la studiul de fezabilitate”, a declarat Răzvan Cuc.

1 COMENTARIU

  1. Mai Politrucii lui ” peste prajit ” , exista doua tipuri de ” centuri ” care sa fie UTILE PTR TOATA LUMEA si anume :
    – Una , care sa scurteze drumul spre Cluj si sa permita cu adevarat soferilor ” de Moldova ” si nu numai … sa mearga pe acolo, ocolind Bistrita si care este din Livezile, pe Valea Lunga a acestei localitati -peste deal la Dumitra- si apoi spre Sintereag … ;
    – Alta, care sa derscongestioneze traficul rutier din Bistrita si pe care sa circule si localnicii, anume de la Livezile- pe la Podul Jelnii si pe sub padurea Codrisor… pana la Sarata … dar care nu le place deloc celor de ” Gica Contra ” din PD-PNL … si care s-au zbatut de ceasul mortii sa nu se faca , desi era exclusiv cu banii europeni, gratis, chiar daca in adevaratul sens, nu era ea tocmai ” o centura ” … ocolitoare … dar foarte necesara si utila ptr bistriteni, care sistematic gasesc blocata circulatia de la Unirea din fata lui Trifan ( Seriful ) pana la Hanul Bistrita , respctiv intersectia DN 15 Nasaud cu vechea centura … si care ar mai prelua traficul rutier de la Unirea… pana la Podul Saratelului .
    Problema este ca aceste artere rutiere, nu se vor face dupa parerea mea, decat atunci cand vor reveni inapoi fostii comunisti, care au facut si vechea ” centura “… unde “asa s-a hotarat… si asa s-a si facut” si nimeni n-a “miscat in front ” ! Chiar credeti ca atunci nu s-a opus nimeni … , dar a fost necesara, s-a hotara si s-a facut indiferent de ” Gica Contra ” .
    Oameni buni, democtaia nu-i buna deloc pentru noi romanii , deoarece permanent se vor gasi ” Gica Contra ” care sa motiveze de ce sa NU SE FACA si care sa fie intr-un ” razboi permanent ” cu toata lumea ! ! !

SPUNE-TI PAREREA