Premierul Viorica Dăncilă a anunţat luni, după şedinţa CEx PSD, modificările din Guvern, Ramona Mănescu fiind propunerea pentru Externe, Nicolae Moga pentru Interne şi Mihai Fifor pentru funcţia de vicepremier pe Parteneriate Strategice.

“Am spus colegilor din CEx că avem două portofolii de vicepremier la care trebuie să facem nominalizări, cel pe Parteneriate Strategice că încă 6 ministere, le-am făcut o evaluarea. Am propus schimbare ministrului Carmen Dan cu senatorul Nicolae Moga, de la Cosntanţa, am luat act de a schimba la MAE pe dl Teodor Meleşcanu cu Ramona Mănescu, am propus pe Mihai Fifor pentru funcţia pe Parteneriate Strategice”, a anunţat Viorica Dăncilă.

Pentru vicepremier pe probleme economice interimatul se finalizează la jumătatea lunii august. “Vom avea o nouă discuţie legată de acest portofoliu şi bineînţeles de ministerele aflate în evaluare”, a mai completat Dăncilă.

Carmen Dan şi-a anunţat demisia cu câteva minute înainte de şedinţa Comitetului Executiv de luni.

1 COMENTARIU

  1. Azi-maine … o sa ne intoarcem inapoi in ” epoca matriarhatului ” … barbatii fiind tinuti doar la ” ingrasat ” … ptr sex si… facut sapun !

SPUNE-TI PAREREA