Nunta Zamfirei, eveniment care se desfăşura, de obicei, în faţa Palatului Culturii, va fi mutat pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul Cristian Niculae. “În urmă cu câteva zile, am primit o solicitare din partea oamenilor de afaceri care desfășoară activități economice pe Pietonalul Liviu Rebreanu, pentru ca Primăria Bistrița să desfășoare cât mai multe din evenimentele artistice în zona centrală a orașului Bistrița. Știu ce înseamnă să faci bussines, nu este deloc ușor, sunt atent la nevoile și necesitățile oamenilor de afaceri din Bistrița și voi fi mereu alături de ei. Pentru un mediu de afaceri prosper în zona centrală a orașului, pentru bistrițeni cât și pentru turiștii care ne vizitează, am decis relocarea evenimentului NUNTA ZAMFIREI, care urmează să se desfășoare în perioada 26-31 iulie 2019, din piața din fața Palatului Culturii, pe Pietonalul Liviu Rebreanu”, a anunţat viceprimarul.

“Din punct de vedere organizatoric, această măsură va genera un plus semnificativ de locuri pe scaune pentru spectatori – la Palatul Culturii se puteau amplasa un numar de aproximativ 600 de locuri, pe când, în zona Pietonal Liviu Rebreanu vom avea 1.000 de locuri pe scaune.Îmi doresc să sprijin mediul de afaceri din Bistrița într-un mod constructiv, bazat pe soluții concrete, și sper ca exemplul oamenilor de afaceri de pe Pietonalul Liviu Rebreanu să fie urmat și de alții.
Primăria Bistrița este un partener serios, deschis, dornic să dezvolte mediul de afaceri local, indiferent de dimensiunea business-ului gestionat. Doar așa construim o comunitate sănătoasă, stabilă și sustenabilă care pune accent pe sprijinirea și dezvoltarea oamenilor de afaceri locali”, a anunţat Niculae.

3 COMENTARII

  1. Indiferent de locul unde se ține, Festivalul Nunta Zamfirei face si el parte din „sub-cultura bistriteană” , pentru care se cheltuie din bugetul municipiului circa 6 MILIOANE de lei pe an (peste un milion de euro).
    Cu toate astea, primăria Bistriţa nu a reuşit să facă evenimente importante în oraş. Festivalurile și bâlciurile asociate cu lipsa de viziune in organizarea evenimentelor genereaza mai degraba manifestari de tip Cântarea României. Totusi, sumele alocate pe evenimente de acest tip în 2019 se ridică la 1.735.000 de lei (cca. 400.000 de euro).

  2. Nnunta Zamfirei este un eveniment cu adevarat frumos.
    Este o expresie a multiculturalitatii si a traditiilor din diferite tari.
    Abia aatept sa ajunga la Bistrita.

  3. Cu aceasta ocazie poate faceti ceva cu cladirile darapanate din spatela pietonalului respectiv Piata Mica sa nu vada straini in ce hal arata.Trageti o panza cu Bistrita asa cum este pe fosta librarie din centru.

SPUNE-TI PAREREA