“Săptămâna și proiectul îndoielnic, dar făcut cu bani mulți, la Bistrița! Am avut capitolul cu asfaltările care sunt de cea mai proastă calitate, ștrandul deschis cu întârziere, acum avem piața Decebal care teoretic a fost reabilitată, practic s-a dat cu mătura și s-au vopsit tarabele. Dezastru! Indiferent de ce urmează, ne-am obișnuit să fie o bătaie de joc, iar asta este revoltător. Cantitate, să fie multe proiecte bifate, calitate zero!”, a scris Dori Rai pe Facebook.

“De atâția ani, milioane de euro s-au dus pe investiţii aberante: prea cunoscuta Pârtie din Wonderland, struți, căsuţe pentru veveriţe (ați și uitat de ele), mere, site-uri de promovare a municipiului care au evaporat 525.000 lei, doar până în 2016 și câte și mai câte.

Dar toate sunt prezentate ca reușite pe Facebook! Știți ce nu văd eu promovate cu surle și trâmbițe, ci ținute în mare taină? Împrumuturile pe care le-a făcut Primăria.
Cât ați împrumutat? 40 de milioane de lei? Sau ați luat de la bănci și mai mult? Asta e moștenirea otrăvită pe care o veți lăsa comunității noastre după ce plecați cu toții de acolo! V-ați bătut joc de Bistrița, de oameni, de bani. I-ați aruncat în hăul proiectelor aberante”, a fost mesajul transmis de Doris Rai.

“Toți bistrițenii trebuie să afle cum ați dus orașul acesta în datorii! Soluția? În primul rând, să vă luați catrafusele și să mergeți acasă. V-ați bătut joc destul! Bistrița chiar merită mai mult respect!”, a încheiat fostul consilier judeţean.

1 COMENTARIU

  1. sincer parerea mea, este ca toti cei care au facut la un moment dat parte dintr-o camarila, care si ei la randul lor au fost aserviti unor mici interese de partid sau nu numai, ar trebui sa se abtina pur si simplu, fiindca nu au facut nimic altceva, decat au perpetuat la randul lor practica pe care acum o critica si o sesizeaza. Cu respect pentru doamna, si pentru altii, cel mai corect ar fi sa se abtina, chiar daca dreptul la libera exprimare este unul constitutional. Doar asa…din buna cuviinta!

SPUNE-TI PAREREA