Un bistriţean şi-a depozitat gunoiul menajer lângă tomberoanele de pe strada Sigmirului, fiind surprins şi fotografiat. Gestul său a fost taxat pe Facebook.

“Va aduceți aminte de scandalul cu gunoaiele de la baza pădurii in apropierea ștrandului Codrisor? La intrarea pe strada mea se întâmpla fix același lucru! Cei care nu au contract de salubrizare de pe străzile din apropiere, vin și își descarca mașinile cu gunoiul menajer lângă aceste tomberoane semi-îngropate, pe care Supercom le ridica doar dacă cineva le semnalează. Este foarte simplu sa “strigam” pe Facebook ca vrem o țara ca afara, sa ne dam lupi moraliști, sa dam vina pe primarie ca nu isi face treaba sau ca avem un oraș murdar”, a scris Sonia Riti pe Facebook, adăugând că deţine şi o filmare cum bărbatul depozitează gunoiul.

“Nu e prima data când surprindem cetățenii făcând asta dar ieri a fost deja de rasul curcilor! Un cetățean cunoscut in oraș, despre care credeam ca e cu capul pe umeri, avand in vedere ca majoritatea postărilor lui sunt de nemulțumire la adresa autorităților sau la faptul ca suntem o nație de 2 lei, care efectiv își descarca sacii de gunoi după cum vedeți in poza atașata! Și nu asta ne-a deranjat cel mai tare, deși nu e deloc plăcut sa stai cu gunoaiele sub geam in condițiile in care e cald și efectiv PUT, dar atitudinea…..atitudinea a arătat exact faptul ca degeaba te dai mare investitor prin străinătate, dacă comportamentul tău lasă de dorit”, a scris Sonia Riti.

Se pare că cel care a depozitat gunoiul este Titus Banc. Dimineaţă, gunoaiele au fost adunate de o femeie.

 

SPUNE-TI PAREREA