Deşi pare greu de crezut, un liceu din judeţul Bistriţa-Năsăud a înregistrat un procent extrem de ruşinos de promovabilitate la BAC! Mai exact, niciun absolvent nu a luat medie de trecere la examen.

Liceul ruşinii se numeşte “Henri Coandă” din Beclean, unde au existat 23 de candidaţi înscrişi, din care doar 11 s-au prezentat la examen, dar toţi au picat.

Nici la Feldru, situaţia nu a fost tocmai bună, un singur elev al liceului “Hendru Coandă” din comună reuşind să obţină notă de trecere. În aceeaşi comună, la Liceul Tehnologic, doar doi au trecut examenul.

Precizăm că rezultatele s-ar putea modifica, după contestaţii.

La polul opus, licee cu promovabilitate extrem de ridicată sunt Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” şi Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu” din Bistriţa. De asemenea, la Liceul Logos din Bistriţa, toţi cei 11 candidaţi înscrişi au obţinut note de trecere.

 

1 COMENTARIU

  1. Da… desfiintzati-le dr.acului toate aceste liceie si faceti-le inapoi ” scoli de ” meserii ” de tot felul , de care cu adevarat are nevoia societatea in care traim . Toti politrucii lu ” peste afumat ” … de la ” Lovitura de stat ” din 1989 incoace le-ati transformat in liceie si facultati ( unele private, particulare ) de toate soiurile la ” pune x-ul ” din care copiii nostri nu invatza si nu stiu sa faca absolut nimic inafara de sex, betzii, curvusaguri, distractii prin discoteci si tot felul de ” potlogarii, hotzii si faradelegi ” in marea lor majoritate !

SPUNE-TI PAREREA