După multă pregătire și antrenamente epuizante, iată că apar și rezultatele. Sâmbătă, plt. Alexandru Sucutărdean a obţinut un onorabil loc I, în Taranto – Italia, la Campionatul European de Culturism și Fitness 2019 organizat de International Bodybuilding & Fitness Federation (IBFF) – la categoria Mister Physique.

Plutonier Alexandru Sucutărdean se află în top 10 sportivi ai județului nostru, prin participarea la competiții de culturism și fitness și ca urmare a rezultatelor foarte bune obținute în ultimii doi ani – Campionatul Național de Seniori – Culturism, Târgu-Mureș, locul I la categoria 179 cm – man physique, Campionatul Balcanic – Culturism, Bar (Muntenegru), locul II la categoria 179 cm – man physique, locul I la Concursul Internaţional de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a – categoria Men Phisique, locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc in localitatea Taranto, Italia in 13 octombrie 2018.

Alexandru a absolvit cursurile Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 și a fost încadrat la Detașamentul 1 Mobil Bistrița, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, acum șase ani.

„Pentru a ajunge la performanță ai nevoie de multă ambiție, perseverență, de un program alimentar adecvat și mai ales multă muncă în sala de antrenament”, a declarat jandarmul.

Alexandru merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi.

SPUNE-TI PAREREA