Lia Cristina Sîntămărean și Gabriel Borodi sunt de astăzi o familie.

Mirii s-au făcut cunoscuți în lumea handbalului, fiecare evoluând pe postul de portar.

Cristina a fost portarul HCM Zalău, Columbelles 2D France, Rulmentul Brașov, CSM Bacău, Corona Brașov, HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Bistrița și Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Este medaliată cu lotul național de juniori și tineret iar la finele sezonului și-a trecut în palmares și bronzul în Liga Florilor, alături de CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

De astăzi, soțul Cristinei este Gabriel Borodi, antrenor federal pentru cadeți și juniori în cadrul Federației Române de Handbal.

Gabriel este câștigător de două ori a Cupei Cupelor cu Maccabi Rehovot din Israel și HCM Constanța. Cu echipa constănțeană a câștigat campionatul în anul 2009. Brașoveanul a jucat în Challenge Cup cu formația CSA Steaua București. În țară a mai evoluat pentru Dinamo Brașov, CSM Oradea, CSM Călărași.

În cea mai frumoasa zi din viață, Cristina a purtat o superbă rochie albă, în timp ce alesul inimii sale a îmbrăcat un costum negru cu accesorii de culoare verde.

Cei doi au spus DA la Primăria din Brașov după care s-au căsătorit religios într-un lăcaș de cult din aceeași localitate. Mirii petrec la această oră într-o locație deosebită din Cheile Grădiștei Fundata, alături de familie, prieteni și colegi.

SPUNE-TI PAREREA