Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD, câştigând detaşat alegerile interne, la Congresul de astăzi.

Viorica Dăncilă a întrunit un număr de 2.828 de voturi, Liviu Pleşoianu 715, Şerban Nicolae – 375 şi Ecaterina Andronescu 50 de voturi.

Eugen Teodorovici a fost ales preşedinte executiv cu 2.463 de voturi, Daniel Suciu a obţinut 1,352 voturi, Daniel Florea – 129 şi Sorin Bota 19 voturi.

Mihai Fifor a fost ales secretar general al PSD cu 2.366 voturi, Gabriel Petrea a obţinut 716 voturi, Codrin Ştefănescu – 466, Felix Stroe – 189, iar Rodica Nassar – 77.

„Mulțumesc celor 1352 de colegi care mi-au acordat încrederea. Și da, am fost eu însumi vorbind pentru sufletul din noi, pentru că de aici pleacă totul. Mă bucur că nu l-am pierdut în anii de politică și le sunt profund recunoscător celor care au fost alături de mine în această provocare. Restul e, deja, poveste. O poveste frumoasă a unei zile grele. Felicitări echipei nou alese!”, a fost mesajul transmis de Daniel Suciu după alegeri.

1 COMENTARIU

  1. Extraordinar ! EU EFECTIV IES DIN acest PSD ! VREAU SA PLEC IN ALT PARTID … dar in niciun altul existent astazi ! Nu-i inteleg pe ardeleni , banatzeni , dobrogeni, moldoveni sau bucuresteni etc. etc ( zonal ma refer ) , de ce nu se desprind de acest ” Partid Teleormanean ” … sa ramana tot de stanga , dar intr-un partid zonal, condus le lideri ” cu mintea limpede ” … nicidecum tulburata, cetzoasa si impaienjenita al ” oltenilor teleormaneni ” , care … sub tutela ” racoritului ” … am impresia ca au cam ” luat-o razna ” .
    Domnilor din Ardeal, alegeti-l pe Rusu de Cluj ca presedinte si faceti-va un partid de stanga PROPRIU , apoi zica-i cum i-o zice ! Deziceti-va de aceasta Veorica , agramata si nepregatita pentru sefia unui partid atat de MARE ! Nu vedeti ca ea ” a inceput cu lipitul de afise electorale … „… si A RAMAS TOT ASA ?!
    Intelegeti ca daca vor fi mai multe partide de stanga, toate vor obtine un anume procent, care intr-o UNIUNE PARLAMENTARA vor fi cu mult mai puternici si care nu vor mai fi ” tema batjocurii ” in fata poporului care se uita cu ” gura cascata ” … a la ” pro.st.oi celovec ” !
    Deja incepe sa-mi fie rusine ca am fost PSD-ist !

SPUNE-TI PAREREA