Ciubucă Irina (ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ȘTEFAN CEL MARE” BISTRIȚA), Marian Daria Anamaria (ȘCOALA GIMNAZIALĂ “AVRAM IANCU” BISTRIȚA) și Staicu Maya Alexandra (ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ȘTEFAN CEL MARE” BISTRIȚA) sunt elevele de clasa a VIII-a care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională.
Aproape de nota 10.00 au fost și Seica Delia Gabriela de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAI EMINESCU” NĂSĂUD, Mazilu Claudiu Andrei de la COLEGIUL NAȚIONAL “LIVIU REBREANU” BISTRIȚA, Voștinar Oana Alecia de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 BISTRIȚA, Dănescu Gabriel Vasile de la COLEGIUL NAȚIONAL “ANDREI MUREȘANU” BISTRIȚA și Pop Maria de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ “AVRAM IANCU” BISTRIȚA.

Dacă notele de 10.00 au fost doar trei, cele minime au fost mult mai multe. Astfel, conform rezultatelor, peste 40 de elevi au obținut note cuprinse între 1 și 1,95. Semnificativ a fost și numărul absenților la Evaluarea Națională: 115 elevi.

Rezultatele în ordinea mediilor pot fi consultate aici!

1 COMENTARIU

  1. Nu va mai strofocati si nu va mai tot bateti cu caramizile in piept cu aceste ” note extreme ” … ca nu cei care le au si cei care devin ” sefi de propotii ” de liceu, facultate, master sau doctorat, vor avea si locuri de munca .
    Uitati eu stiu stundet care era coada cozilor in grupa de stundenti ( nu dau numele facultatii ) … care a fost angajat pe un post ” frumos “… in detrimentul concurentilor foarte bine pregatiti . Sunt sigur ca nu degeaba … procepeti Dvs cum merg treburile in aceasta tzara , in care totul merge din prost… in tot mai prost si mai prost …

SPUNE-TI PAREREA