Investiție pe Fonduri Europene pentru „Bunicii Bistriței” – Centrul de zi pentru persoane vârstnice.

“În urmă cu puțin timp am demarat lucrările la un proiect de investiții din fonduri europene frumos și important pentru orașul nostru – un centru de zi pentru persoanele vârstnice – prin reabilitarea și modernizarea unui imobil (fost punct termic) din str. Octavian Goga, lângă Școala Generală Nr. 1. Valoarea proiectului este de aproape 3 milioane lei și este dezvoltat pe o suprafată de 840 mp, iar perioada de finalizare a lucrărilor este de 14 luni. Aici se vor desfășura activități recreative, activități de informare cu privire la drepturile persoanelor vârstnice prevăzute de actele normative în vigoare, se vor organiza excursii, vizite și activități cultural-artistice. În prezent, în Municipiul Bistrița, nu există un astfel de centru pentru persoanele vârstnice”, a anunţat viceprimarul Bistriţei, Cristian Niculae.

“Amplasarea centrului în această zonă este strategică, având în vedere că se va afla în imediata vecinătate a traseului „Linia Verde” – linie de transport public care traversează tot orașul cu primele autobuze electrice din Bistrița pusă la dispoziția cetățenilor în mod gratuit de către municipalitate.

Consider că este datoria noastră să avem grijă de #buniciiBistriței, să le oferim mijloace moderne și atractive de petrecerea timpului liber să creștem calitatea vieții în orașul nostru. Vă voi informa constant cu privire la evoluția acestui proiect, așa cum v-am obișnuit și până acum cu alte proiecte gestionate de Primăria Bistrița”, a anunţat Cristian Niculae.

SPUNE-TI PAREREA