Sâmbătă, 16 iunie, s-a deschis singura piscină în aer liber din Bistrița, Piscina de la Lac. Locația oferă relaxare totală pentru zilele toride: apă curată, șezlonguri și umbrele.

Programul piscinei este zilnic, între 9.00 și 20.00, iar intrarea costă 20 de lei.

În data de 8 august 2019 locația va găzdui cel mai tare concert al verii, din Bistrița, cu trupa americană CRAZY TOWN, concert deschis de 7 Pași, Punkarta și Riot Monk. Atmosfera va fi încălzită de DJ Can Uric și Taca Tomo.

Trupa Crazy Town din Statele Unite vine la Bistrița în 8 august! Concert aniversar Observator BN la piscina de la lac, DJ și party cu spumă!

Alătură-te evenimentului pe facebook!

Până în 21 iunie vă puteți cumpăra biletele la preț de presale (35 de lei), cu acces la piscină. preț regular: 60 lei.

Biletele se găsesci aici: https://ambilet.ro/tc-events/crazy-town-punkarta-si-riot-monk/

1 COMENTARIU

  1. Inca o dovada ca statul este cel mai prost administrator. Administratia Bistritei n-a fost in stare nici de data asta sa deschida la timp strandul Codrisor si încă mai vor sa construiasca un aquaparc la Unirea. La Bistrita , salvarea sezonului estival vine din partea sectorului privat . Este vorba de Baza de agrement Lac a lui Nelu Șomodean, care face concurenţă ştrandului municipal de câţiva ani buni, administratorul locaţiei având grijă să facă modernizări în fiecare vară. Din pacate si aici, Lacul MHC a intrat în paragină, după ce Hidroelectrica NU a mai investit în re-tehnologizare și în 2013 a vândut lacul împreună cu microhidrocentrala. Dupa aceasta tranzacție, Primăria Bistrița a rămas doar cu terenul din zona Lac, teren pe care l-a concesionat omului de afaceri Nelu Șomodean, care a investit în amenajarea unui bazin de înot.
    Totusi, ce au de gand edilii „Bistritei europene” care de ani de zile trec pe langa lacul MHC , colmatat cu namol care in zilele toride de vara degajă mirosuri pestilențiale.

SPUNE-TI PAREREA