La data de 14 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale din domeniul comerțului și prestărilor de servicii destinate populației, cu ocazia sărbătorii Rusaliilor.

Astfel, au fost efectuate controale şi verificări de specialitate în zonele și locurile de vânzare alimente sau de alimentație publică, în special în zonele urbane ale județului Bistrița-Năsăud.

Cu această ocazie, au fost verificați 21 de operatori economici, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 36.500 lei și a fost confiscat numerar în sumă de 240 lei.

 De asemenea, în noaptea de 15/16 iunie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au organizat și desfășurat acțiuni pentru menținerea și asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, pe raza de competență.

 

Au fost verificate trei localuri publice, ocazie cu care au fost legitimate mai multe persoane. De asemenea, au fost controlate unități de cazare și agenți de pază. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1845 lei, 5 dintre acestea conform Legii 61/1991.

SPUNE-TI PAREREA