Sutele de ore de antrenamente încep să dea roade pentru sportivii antrenați de Marius Pop. Primele rezultate ale karatiștilor bistrițeni ai venit la Campionatul Național de la Sibiu, unde trei bistrițeni au devenit campioni naționali, obținând medalii de aur.

În data de 8 iunie, în Sibiu a avut loc Campionatul Național de karate Kyokushin. La startul competiției s-au aliniat 22 de cluburi din România cu 220 de sportivi.

Karate Kyokushin Someș Bistrița a participat cu copii din Bistrița și de la secția Dumitra.

Aceștia au participat la doua probe, respectiv kata și Kumite.

Rezultate: loc 1 medalia de aur: Tudose David;  Andacs David; Moldovan Andreea

Loc 2 medalia de argint: Ileni Bianca; Topala Roberta; Vărărean Andrei; Moldovan Andreea; Zavastin Alesia; Lungu Maia

Loc 3 medalia de bronz: Gherghel Daniela; Câmpean Miruna; Tăbăcaru Alberto; Negrea Albert; Horosincu Robert; Cifor Rareș; Matei Isaac Dragoș; Tudose Maria; Câmpean Raul

Loc 4 național: Rodilă Patricia; Sângeorzan Răzvan; Scuturici Elias; Maxim Laurențiu; Măgheruşan Andrei; Cozac Larisa; Ometita Denis; Tudose Maria

Sportivul Tudose David a participat și la Campionatul Național Zona de Nord în luna aprilie, unde acesta a luat aur și la kata și la kumite.

“Pentru primul concursm sportivii s-au comportat excelent. Urmează antrenamente exclusiv pe perfecționarea tehnicii. Vreau să le mulțumesc părinților acestor sportivi care își sponsorizează copiii pentru performanță, primarului Balajan Gheorghe din Dumitra și, nu în ultimul rand domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, care este alături de ei”, a declarat Marius Pop, preşedintele clubului şi antrenorul sportivilor.

SPUNE-TI PAREREA