Un bistriţean a rămas fără bani, după ce a încercat să retragă suma de 500 de lei de la bancomat. Bărbatul a efectuat tranzacţia, dar, văzând că bancomatul nu eliberează banii, a intrat în bancă să sesizeze problema, timp în care o altă persoană a ridicat suma eliberată de bancomat.

La data de 12 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate cu privire la o infracțiune de însușirea bun­ului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat pe un bărbat de 50 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei.

Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 16 ianuarie a.c., la un bancomat din Bistrița, un bărbat de 60 de ani, din municipiu, a efectuat o tranzacție pentru a retrage suma de 500 de lei. Întrucât suma solicitată nu a fost emisă imediat, bărbatul a intrat în sediul agenției bancare pentru a verifica dacă s-a efectuat tranzacția, iar bărbatul de 50 de ani a ridicat banii.

Valoarea prejudiciului cauzat este de 500 lei și a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă de către polițiștii de investigații criminale.

SPUNE-TI PAREREA