Observator BN împlinește 10 ani de existență pe care îi sărbătorim printr-un eveniment special, cu trupa Crazy Town din Statele Unite, creatoarea hit-urilor Butterfly și Revolving Door, pe care cei mai mulți le cunoaștem din anii adolescenței. Echipa Observator BN a obișnuit, deja, publicul bistrițean cu evenimente și concerte rock, așa că nu putea să celebreze un moment aniversar decât printr-un party nebunesc la piscină. Evenimentul  „Crazy Town in Your Town“ va avea loc în data de 8 august la piscina de la lac.

IA-ȚI BILET! 

Alătură-te evenimentului pe facebook!

Trupa Crazy Town se află în turneul aniversar de 20 de ani de la înființare și va cânta în mai multe locuri din România, printre care București, Mureș, Oradea și Bistrița.

Trupele 7 Pași, Punkarta și Riot Monk, vor concerta în deschidere. Biletele se găsesc pe ambilet.ro și până în data de 21 iunie puteți lua bilete la prețul de presale cu 35 de lei. Preț bilet regular: 60 de lei. Biletele includ acces la piscină și spuma party!

Trupa Crazy Town va readuce energia anilor ’90 pe scena bistrițeană, cu un concert ce va atinge corzile sensibile a marilor nostalgici, dar și pe cele ale amatorilor de dans. Activă de mai bine de doua decenii, trupa a reușit să își păstreze statutul de element-simbol al scenei alternative americane.
Creatori ai hit-urilor precum „Butterfly“ sau „Revolving Door“ au rămas fideli compozițiilor ce îmbină rap-rock, nu-metal și beat-uri sinuoase, cu acel ceva ce hipnotizează și reușește, cu fiecare concert, să ridice în picioare săli pline de oameni!


Locatia: Baza de Agrement MHC – La Lac
Data: 8 august, 2019, ora 12:00
Program: TBA
Bilete: TBA

Crazy Town
rapcore, raprock. nu metal, alternative rock – Los Angeles, California
https://www.facebook.com/officialcrazytown/
www.crazytown.bigcartel.com

invitati:
Punkarta
Rap/Rock – Bistrita

Riot Monk
Grunge/Alternative rock/metal – Baia-Mare

Trupa 7 pasi
Hard Rock – Bistrita

Warm Up

Can Uric DJ si Taca Tomo

SPUNE-TI PAREREA