La data de 3 iunie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase împreună cei de la Acțiuni Speciale și Investigarea Criminalității Economice au desfășurat 2 perchiziții domiciliare. Acestea au avut loc la locuința unui bărbat din Herina, bănuit de comiterea unor infracțiuni și la sediul unei societăți comerciale din Bistrița pe care o reprezintă.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost ridicate 46 de plicuri care conțineau produse de protecția plantelor cu termenul de valabilitate expirat și intrate în categoria deșeurilor periculoase, care trebuiau eliminate, precum și documente de evidență contabilă.

Din verificările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că bărbatul ar fi pus în vânzare astfel de produse, în zona unui complex comercial din Bistrița, iar sumele obținute nu ar fi fost înregistrate în evidența contabilă a agentului economic pe care îl reprezintă.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de substanțe toxice și evaziune fiscală.

SPUNE-TI PAREREA