“Am depus, împreună cu colegi parlamentari PNL, propunerea legislativă care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial precum și eliminarea supraaccizei la carburanți”, a anunțat deputatul PNL, Robert Sighiartău.

“Ne vom lupta în comisii și în plen pentru reușita acestui proiect reparatoriu și benefic pentru locurile de muncă, nivelul de trai și economie. Îi chemăm alături de noi pe toți parlamentarii Opoziției, pe cei de la UDMR și din grupul minorităților naționale. Îi chemăm să voteze propunerea noastră legislativă chiar și pe cei din PSD și ALDE care realizează, în al treisprezecelea ceas, cât de mult rău au făcut aceste măsuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegătorilor care i-au trimis în Parlament”, a anunțat Robert Sighiartău.

2 COMENTARII

 1. Frate Robitza, daca ai bunavoitza, propune sa se modifice legea, astfel incat :
  1/. indiferent ca cineva primeste ” ajutor ” de la stat in calitate de ” somaj ori asistat social “… daca se angajeaza ca zilier ori muncitor sezonier undeva, sa nu i se sisteze aceast ” ajutor de la primarie ” ci… , ca si pensiile, sa i se cumuleze ( si impoziteze ) veniturile … si atunci cred ca fermierii isi vor gasi ” mana de lucru sezoniera ” ;
  2/. Daca ” salariile primite pentru ingrijirea copiilor dati in plasament familial ” … nu se vor sista , la adoptia copilului de catre insasi familia care adopta copilul respectiv, cu siguranta ca vor fi acceptate adoptiile de insasi cei care cresc astfel de copii dati in plasament. Refuza acest lucru sa adopte copilul dat in plasament, ptr ca daca-l infiaza, I SE SISTEAZA SALARIUL DE INGRIJITOR AL COPILULUI … si parintii adoptivi, vor primi doar ” alocatia de stat pentru copil ” … care este mult prea nesemnificativa. De aceia nu vor sa adopte copiii primiti in plasament SI DE ACEIA FAC TARANTELE CAND LI SE RIDICA COPILUL DAIN PLASAMENT SI ESTE DAT IN ADOPTIE TERTELOR PERSOANE . Deci, cine adopta ( infiaza ) un copil primit in plasament, sa primeasca in continuare banii … in acelasi nivel… pana copilul este major , sau termina o facultate ( la maxim 26 de ani ) .
  Faceti aceste propuneri legislative … ca prin bunavointza parlamentarilor sa fie in sprijinul acestor categorii de persoane macar .

  Ati vazut la TV , ce ” mobilizare ” de ” zbiara-n drum ” au fost in cazul copilei de rrom, data in plasament si infiata de un romano-american… Acolo, ingrijitorii vor banii de salariu pentru plasamentul familial, nicidecum copilul care a fost dat in adoptie, hai sa fim seriosi… ca nici nu au vrut sa-l adopte pe copil si nici sa fie dat spre adoptie altor persoane, deoarece ” pierd malaiul ” … si toti cei care au iesit in drum sa sprijine aceasta familie cica… sunt ferm convins ca toti erau penticostali , sau al unor culte de acest gen … si au crezut ca vor face ca si problema cu copiii aia din Norvegia… (stiti Dvs care … au fost luati de statul norvegian , pentru caparintii lor i-i indoctrinau cu tot felul de concepte netolerate de statul respectiv … )
  Adoptia odata hotarata de o Instanta de judecata si ramasa definitiva si executorie, NU MAI POATE FI DESFIINTZATA , decat daca se dovedeste ca s-a facut cu acte si probe testimoniale false , ori s-au comis alte infractiuni de catre functionarii publici care au fost implicati in astfel de activitati .
  Cat priveste adoptiile facute de familii care mai au copii si care sunt din strainatate… fiti siguri ca exista un interes mai mult ori mai putin ilegal acolo… si unde ” copilul patezste chipurile un accident ” … si in ” coma fiind ” … ( moarte clinica ) parintii adoptivi, hotarasc ei prelevarea de organe pentru ” salvarea altora ” … ( si care era planificata dedemult )… Am mai auzit astfel de ” versiuni ” prin America, intre cei aflati in aceasta ” diaspora ” …
  EU ASTA CRED ! DVS frate Robitza… NU ???!

SPUNE-TI PAREREA