Mai mulți reprezentanți PSD din țară au avut reacții necontrolate după ce partidul aflat la guvernare a fost taxat prin vot. Unii și-au făcut din datorie un titlu de glorie și consideră că misiunea lor este chiar un sacrificiu. Aceștia le-au “scos ochii” alegătorilor cu “realizările” guvernării PSD, uitând că aleșii sunt puși acolo unde sunt să administreze corect banii publici și, prin asta, își fac doar datoria, nu fac nicio favoare nimănui.

Fenomenul nu a ocolit nici Bistrița-Năsăud, unde primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, a reacționat rapid la scorul mic obținut de PSD pe oraș. Acesta a scris într-un comentariu pe facebook că oamenii au dat cu piciorul unor proiecte de dezvoltare și că el și-a tocat energia pentru comunitate. Ulterior, comentariul a fost șters, dar acesta a fost văzut și “captat” de mai multe persoane. 

 

4 COMENTARII

  1. De aceea ai fost ales si platit stimate d-le primar. Poporul a considerat ca efortul depus ca nu a fost suficient.
    Sunt comune (Ciugud de exemplu), care au rezultate muuuult mai notabile in administartie decat are Nasaud-ul. Si aceste comune au avut primar PSD. Dar l-au data afara.

  2. In Austria de exemplu multi nici nu stiu numele primarului. Prea plini de voi. De asta ati pierdut penibililor. Asa palma ati luat de va aplauda urechile. La mai multe. :)))

  3. Pe mine ma surprinde cum a ajuns un fost director al unui liceu mediocru ca Economicul primar in Nasaud. Oras care a dat vreo 17 academicieni a ajuns sa fie condus de un semianalfabet cu excese dictatoriale. Au plecat probabil toti oameni inteligenti din oras si au ramas mizeriile.

SPUNE-TI PAREREA