Sute de oameni au fost implicați în desfășurarea procesului electoral din județul Bistrița-Năsăud, de la cei care s-au aflat în secțiile de votare, până la cei care au asigura paza și au prevenit incidentele.

Prefectul Ovidiu Frenț a transmis un mesaj de mulțumire.

„S-a încheiat încă un proces electoral, unul complex, cu două scrutinuri simultane și noi proceduri de validare și centralizare a rezultatelor. Din punct de vedere organizatoric, toate activitățile s-au desfășurat foarte bine, au decurs fără incidente notabile și, pentru acest lucru, le mulțumim tuturor celor implicați: Biroului Electoral Județean, AEP BN, Dir. Regională de Statistică, IPJ, IJJ, ISU, STS, membrilor secțiilor de votare, autorităților locale care au asigurat amenajarea secțiilor de votare și, bineînțeles, celor 38 de colegi ai noștri din cadrul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud”, a transmis prefectul.

“Mulțumim pe această cale și Comisiei Tehnice Județene,, colectivelor auxiliare, care s-au implicat responsabil în procesul de organizare a alegerilor europarlamentare și a referendumului național din 26 mai. Știm cât de mult s-a lucrat și apreciem profesionalismul de care ați dat dovadă, ca de fiecare dată. Mulțumim pentru sprijin și cetățenilor care s-au înscris în corpul experților electorali și au îndeplinit calitățile de președinți și locțiitori, informaticienilor și operatorilor care au asigurat funcționarea SIMPV. O ultimă remarcă de apreciere revine celor care au înțeles că instrumentul cel mai puternic și care reprezintă fundamentul democrației este votul și care și-au exercitat într-un număr impresionant acest atribut civic!”- a transmis prefectul Ovidiu Frenț.

SPUNE-TI PAREREA