“Mulțumesc celor câteva mii de locuitori ai județului care au crezut în noi și ne-au votat în 26 mai, dându-ne șansa să le reprezentăm interesele în Parlamentul European. În același timp, sunt recunoscător echipei PMP Bistrița-Năsăud, fără de care rezultatul nostru la aceste alegeri nu ar fi fost posibil”, a transmis deputatul Ionuț Simionca, după ce PMP a obținut 5,67 la sută la nivel național și va avea doi europarlamentari.

“Pentru noi, această campanie electorală a fost plină de emoții, gândurile noastre îndreptându-se, în fiecare clipă, spre părinții, copiii, frații, surorile sau prietenii noștri plecați în străinătate la muncă, pentru a oferi familiilor lor de acasă o viață mai bună”, a mai transmis Simionca.

1 COMENTARIU

  1. La alegerile de presedinte al Romaniei care urmeaza la toamna, in nici un caz domnul Johannis nu va mai casatiga alegerile si nici nu trebuie sa mai fie presedinte . O sa iasa domnul Ciolos, doamna Kodruta , sau aiurea oricine altcineva dintre cei care vor candida, dar Johannis in veci pomenire BA .
    Gica Contra va ramane in istorie ca unul dintre cei mai porniti impotriva propriului popor si un ” Gica Contra cat Sibiul ” de MARE ! Si sa stiti ca si eu l-am votat la timpul respectiv, ca sa scapam de Basescu si cam tot asa se va intampla , unde sau cand chiar si PSD-istii vor vota doar sa scape de el , indiferent cine il va succeda , ca oricum nu va fi atat de negativist pentru propria lui tzara .

SPUNE-TI PAREREA