sdr

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că PSD ca continua investițiile.

Nu vă fie frică! PSD investește pentru viața dumneavoastră mai bună și va face lucrul ăsta prin toți reprezentanții lui… sigur că și PNL-ul, prin cei care sunt de față aici și nu sunt cu <<Nu vă fie frică! Jos!>> și se gândesc cum să-și ajute comunitatea să lucreze mai bine”, a declarat Radu Moldovan în cadrul unei conferințe de presă în care s-au semnat mai multe proiecte, la care au participat și primari PNL.

“Îmi cer scuze că am pomenit niște nume de partide, dar așa am rămas eu cu <<Nu vă fie frică!>>. Dă-i să meargă înainte că oamenii cred că își doresc și altceva decât <<Jos!>> aia și… nu mai știu cum e la modă. Noi vom continua să facem astfel de lucruri. Ăsta este rolul nostru, al tuturor, și eu le mulțumesc tuturor primarilor din județul Bistrița-Năsăud că au acceptat tacit… nu am semnat adeziuni, nu le-am făcut cereri… să facem parte din partidul cetățenilor. Dacă acești colegi ai mei, primari, nu înțelegeau că e mai important cetățeanul și proiectele noastre, nu deblocam nici proiectul SMID, nu terminam nici alte lucruri dacă veneam în ADI-uri să spunem că ăla e mai bun, că ăla e mai rău. Eu le port un profund respect tuturor că au înțeles că trebuie să facem front comun cu toții ca să dezvoltăm acest județ, lucru pentru care le mulțumesc. Deci nu vă fie frică, PSD se duce înainte bine. Pentru cetățeni!”, a declarat Radu Moldovan.

”Nu vă fie frică, PSD nu pică!”, a completat și vicepremierul Daniel Suciu.

SPUNE-TI PAREREA